Image

JCB 1CX

A világ első csúszókormányzású kotró-rakodója

A 600 kg-os rakodó kapacitású JCB 1CX kotró rakodó termékcsaládunk legkisebb modellje, mely a korábban hozzáférhetetlen helyeken nyújt kotróteljesítményt és rakodási lehetőséget.

Korlátozott helyviszonyok között is dolgozhasson, és univerzális csúszókormányzású gyorscsatlakozóval van felszerelve, amely a csúszókormányzású szerelvények teljes választékának könnyű felszerelését teszi lehetővé. A teljes mértékben szervo vezérelt hidrosztatikus hajtómű nulla – maximum sebességet biztosít, előre- és hátramenetben is, teljes teljesítménnyel.

Adapterek

1CX gépünkhöz az alábbi adapterek csatolhatóak

Hátsó kanál

Hátsó kanál

23-30-60 cm-es méretekben
Maximális kotrási mélység: 2,55 m
Első kanál

Első kanál

160 cm-es, nyitható kanál
Maximális rakodási kapacitás 610 kg
Rakodókanál kapacitás 0.28 m3
Bontó kalapács

Bontó kalapács

Betonok, vasaltbetonok eltávolítására alkalmas fejekkel
Földfúró

Földfúró

16-30-46 cm-es átmérőben, 2 m mélységig

Extrém mozgékonyság, kompakt méret

A JCB 1CX kotró rakodó rendkívül mozgékony, ami nem csak kompakt méretének köszönhető. Tökéletesen alkalmas épületen vagy már levetett alapon belüli munkákra.

A hidraulikus szervók minimálisra csökkentik a működtetőkarhoz szükséges erőkifejtést, és a könnyű használat érdekében ülésre szerelt ergonomikus iker botkormány vezérlőkkel van ellátva. Van egy kiegészítő kézi szerszám kör, a botkormányba beépített kiegészítő vezérlő nyomógombok pedig megkönnyítik a szerelék üzemeltetést.

Saját tengelye bekapcsolásához az 1CX csúszókormányzású hajtómű rendszerrel van ellátva, mely a könnyű és precíz üzemeltetés érdekében szervo kézi vezérléssel működtethető.