Image

JCB 3CX ECO

A világ elsőszámú kotró-rakodója

A JCB 3CX a világ elsőszámú kotró rakodója (a JCB 4CX mellett). A 3 CX a JCB hatékony tervezési filozófiájának terméke, mely megfelel napjaink emelkedő üzemanyagárainak és környezetvédelmi kihívásainak, kategóriájában a legjobbnak számító hatékonysággal és kis üzemelési költséggel. Röviden szólva, innovatív technológiákat alkottunk, hogy az abszolút maximumot facsarjuk ki minden csepp üzemanyagból.

Az eredmény? Tipikus haladási, rakodási, kotrási és üresjárati ciklusokban, a 3CX JCB kotró rakodó, nagy teljesítményű Ecomax motorral felszerelve, átlagosan akár 16% százalék üzemanyag megtakarítást is elér, emellett kisebb a kibocsátása és alacsonyabb a zajszintje. A meghosszabbodott feltöltések közti időközök haszna pedig a hosszabb, termelékenyebb munkanap.

Adapterek

3CX gépünkhöz az alábbi adapterek csatolhatóak

Hátsó kanál

Hátsó kanál

23-30-60 cm-es méretekben
Maximális kotrási mélység: 4,24 m
Első kanál

Első kanál

223 cm-es, nyitható kanál
Maximális rakodási kapacitás: 3479 kg
Rakodókanál kapacitás: 1,2 m3
Bontó kalapács

Bontó kalapács

Betonok, vasaltbetonok eltávolítására alkalmas fejekkel
Földfúró

Földfúró

16-30-46 átmérőben, 2 m mélységig

Kimagasló minőség és teljesítmény

A JCB 3 CX-et úgy terveztük, hogy egész nap fáradtság mentes, termelékeny munkát tegyen lehetővé. A fülke, a kis zaj és rezgés érdekében, gumi-felfüggesztésű és szigetelt.

A JCV 3CX Eco fülkét, az ismerős érzés érdekében, a gépkocsiipar ihlette. A fűtött, légrugózásos ülés, fűtött első szélvédő és a forró ital készülék csak néhány, a fülkében fellelhető jellemzők közül.

A nagyobb kényelem és kisebb anyag túlcsordulás érdekében, a 3CX sima haladási rendszere (Smoothride System, SRS) minimumra csökkenti a haladás közbeni ugrálást. Vissza-az-ásáshoz funkciónkkal a kanalat is gyorsan visszaállíthatja ásó helyzetbe.